Harga:
RM 20 (Semenanjung Malaysia)
LESANDA COOKIES💝
TEPUNG BISKUT ALMOND LONDON
Semudah A B C
MUDAH DAN CEPAT
🎂Anda hanya perlu campurkan;
🍰250g mentega
🍰1 sudu tea esen vanilla
🍰100g badam cincang(dipanggang)
🍰100g badam biji(dipanggang)
🎂Cara Pembuatan Kek
Pukul butter dengan gula dan esen vanilla
Masukkan tepung dan gaul sebati
Bulatkan adunan memanjang dan letakkan biji badam di tengah
Bakar dengan suhu 180°c selama 20 minit(bakar sehingga kuning)
Masak cooking chocolate dengan cara boiler(masukkan 3 sudu besar minyak jika chocolate agak pekat)
Sejukkan biskut dan celup dengan chocolate masak dan angkat dengan garpu
SIAP DAN SEDIA DIMAKAN!
👉KELEBIHAN TEPUNG ALMOND LONDON LESANDA COOKIES
✅💯% halal
✅Keluaran bumiputera
✅Harga mampu milik
✅Mudah Dan cepat disediakan
✅Gebu, lembut Dan lazat
✅Boleh kukus / bakar
✅Tahan lama
✅Jimat kos
✅Gerenti nak lagi😋😋
*1pek tepung almond london dapat menghasilkan 110biji almond london
DIEDAR DAN DIPASARKAN OLEH,
LESANDA COOKIES
TEPUNG BISKUT ALMOND LONDON
Semudah A B C
MUDAH DAN CEPAT
🎂Anda hanya perlu campurkan;
🍰250g mentega
🍰1 sudu tea esen vanilla
🍰100g badam cincang(dipanggang)
🍰100g badam biji(dipanggang)
🎂Cara Pembuatan Kek
Pukul butter dengan gula dan esen vanilla
Masukkan tepung dan gaul sebati
Bulatkan adunan memanjang dan letakkan biji badam di tengah
Bakar dengan suhu 180°c selama 20 minit(bakar sehingga kuning)
Masak cooking chocolate dengan cara boiler(masukkan 3 sudu besar minyak jika chocolate agak pekat)
Sejukkan biskut dan celup dengan chocolate masak dan angkat dengan garpu
SIAP DAN SEDIA DIMAKAN!
👉KELEBIHAN TEPUNG ALMOND LONDON LESANDA COOKIES
✅💯% halal
✅Keluaran bumiputera
✅Harga mampu milik
✅Mudah Dan cepat disediakan
✅Gebu, lembut Dan lazat
✅Boleh kukus / bakar
✅Tahan lama
✅Jimat kos
✅Gerenti nak lagi😋😋
*1pek tepung almond london dapat menghasilkan 110biji almond london
DIEDAR DAN DIPASARKAN OLEH,
LESANDA COOKIES
MAKLUMAT
PEMBAYARAN
PENGHANTARAN
MELALUI
Barang terima
dalam masa
2 @ 3 Hari -
Semenanjung
3 @ 4 Hari -
Sabah / Sarawak
masa
bekerja
No comments:
Post a Comment